کارت سفر | بودجه‌بندی درآمد

کارت سفر | بودجه‌بندی درآمد

یکی از همکاران ایده جالبی داشت. می‌گفت که یک کارت بانکی را فقط به سفر اختصاص داده است. هر ماه درصدی از حقوق را همان ابتدای کار، به این کارت واریز می‌کند. از آنجا که همسرش نیز شاغل است، او نیز درصدی از حقوقش را به همین کارت واریز می‌کند. این از ورودی به کارت سفر!

اما خروجی این کارت فقط باید برای سفر خرج شود. اگر هر خرج دیگری در ماه به وجود بیاید، قسطی عقب افتاده باشد، هزینه ضروری پیش بیاید، حق برداشت از این کارت را ندارند و باید آن مشکل را از طریق دیگری حل کنند.

از طرف دیگر، برای سفر فقط باید از همین کارت استفاده کنند و نمی‌توانند سراغ بقیه حساب‌ها بروند. لذا هنگام برنامه‌ریزی سفر این موارد طبق بودجه‌ای که موجود می‌باشد، مشخص می‌شود: نوع رفت و آمد، کیفیت و کمیت غذا، نوع محل اسکان، طول سفر و...

البته که نمی‌توان به این صورت و با این دقت برنامه‌ریزی کرد و در اجرا ممکن است موارد غیرقابل پیش‌بینی رخ دهد ولی بالاخره یک چارچوب و ساختاری برای تصمیم‌گیری در اختیار آنها قرار می‌دهد. مثلا وقتی موجودی آن کارت 15 میلیون تومان باشد، این سوال را از خودشان می‌پرسند که آیا الان یک سفر متوسط و کوتاه 15 میلیون تومانی داشته باشیم یا کمی صبر کنیم تا بودجه سفر بیشتر شده و یک سفر باکیفیت‌تری داشته باشیم...

البته ممکن است برای عده‌ای سفر رفتن اینقدر اهمیت نداشته باشد و موضوع دیگری اهمیتش بیشتر باشد و می‌تواند برای همان موضوع از این ایده استفاده کند. در مجموع به نظر می‌رسد که ایده جالبی است اما بالاخره هر ایده‌ای مزایا و معایب خود را دارد. اگر در این باره نظری دارید، حتما با ما به اشتراک بگذارید.

***

علاوه بر اینها، اخیراٌ برخی از آژانس‌های مسافرتی خدمتی به نام «سفر کارت» ارائه می‌دهند. برای اینکه با این خدمت به صورت کامل آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنم مقاله «کارت اعتباری سفر برای یک سفر رایگان» را مطالعه کنید. همچنین از صفحه سفر کارت علی بابا و سفر کارت فلای تودی دیدن نمایید.


این تقسیم بندی یا به اصطلاح بودجه‌بندی درآمدها یکی از مهم‌ترین اصول سواد مالی است. سواد مالی هم چیزی نیست که در مدرسه و دانشگاه یادمان بدهند. اغلب تجربی و در زندگی یاد می‌گیریم و خب در این راه از سعی و خطا هم شاید بیشتر استفاده کنیم. برای کاهش خطاها و یادگیری این موضوع بهتر است که یک دوره سواد مالی ببینیم. اگر در اینترنت جستجو کنید، دوره‌های سواد مالی زیادی را مشاهده می‌کنید ولی یک دوره‌ای که هم خودم و هم برخی از دوستانم در آن شرکت کردیم و هم مطالب بسیار آموزنده همراه با یک بسته کامل آموزشی با یک استاد حرفه‌ای دارد، دوره آموزشی سواد مالی با عنوان «در جستجوی خوشبختی» است که توسط آکادمی هوش مالی با تدریس دکتر کمیل رودی برگزار می‌شود.

اگر شما هم دوره بهتری سراغ دارید، برایمان بنویسید.

۰ ۰ ۰ دیدگاه

دیدگاه‌ها

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

یادداشت‌های مسعود شکری
آخرین مطلب
پربیننده ترین مطالب
پیوندها
بایگانی